Информации за контакт
Ресторанот и бар Флаворико се наоѓа на приземје и прв кат во центарот на градот, во близина на главниот плоштад. Ако имате било какви прашања или коментари, ве молиме јавете се или пишете ни и ние ќе ви одговориме што е можно поскоро.
 
Работно време
Понеделник - Петок 09:00 - 23:00
Сабота 09:00 - 24:00
Недела 09:00 - 24:00
Адреса и контакт
Адреса: Улица и број, Град
Телефон: +001 001 001
Е-пошта: reservation@ourdomain.com
Локација на ресторанот
Контакт формулар